top of page

Uthyrning sommarboende

Plats för många och stora sällskap

Vi välkomnar varje sommar sedan 2017 gäster på gården genom uthyrning av våra hus under sommartid och andra perioder.

Söker ni hus att hyra på sommaren som skall rymma stora sällskap är våra hus perfekta val med stora inhägnade ytor där både djur och barn kan leka fritt. 

Vi har många återkommande gäster som uppskattar vår fantastiska strandnära miljö här i Hablingbo. Här är det nära till Nisseviken, och flera av sockens alla restauranger. 

Är du intresserad av att hyra hus på Gotland till sommaren så klicka nedan och läs mer om respektive hus. VI hyr även ut övriga tider på året, 

Hus för sommar semester uthyning Gotland

Uthyrning semesterboende hus 1

Från 6000 kr / vecka

Huset har sex bäddar och två extra sängar, 2 badrum med dusch och badkar och en stor uteplats med tak. Huset är fullt utrustat för stora sällskap med diskmaskin, varmluftsugn och gott om porslin. Här har ni en stor egen tomt för både hundar och barn att leka på. Gott om plats för parkering och möjlighet att ladda er elbil. Båda våra hus har tillgång till ett stort inhägnat poolområde.

Uthyning sommarhus med pool Gotland

Uthyrning semesterboende hus 2

Från 6000 kr / vecka

Huset har tolv bäddar på fem sovrum, ett badrum med dusch och en stor uteplats. Huset är fullt utrustat för stora sällskap, tv med cromecast, diskmaskin, varmluftsugn och gott om porslin.Här har ni en stor egen tomt för både hundar och barn att leka på. Gott om plats för parkering och möjlighet att ladda er elbil.  Båda våra hus har tillgång till ett stort inhägnat poolområde.

bottom of page